19.01.2023

3. Sınıf Öğrencilerimizden 1. Sınıf Öğrencilerimize Hikayeler

3. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe dersi "Vatandaşlık" teması kapsamında "Acaba Ne Olsam? YAZAR" kitabını okuduktan sonra "Yazar Olmak" etkinliğinde kendi hikâye kitaplarını yazarak, 1. sınıf arkadaşlarına okudular.

3. Sınıf Öğrencilerimizden 1. Sınıf Öğrencilerimize Hikayeler

Dr. Natuk Birkan İlkokulu 3. sınıf öğrencilerimiz, Türkçe dersi "Vatandaşlık" teması kapsamında "Acaba Ne Olsam? YAZAR" kitabını okuduktan sonra "Yazar Olmak" etkinliğinde kendi hikâye kitaplarını yazdılar. Bu hikâye kitaplarını 1. sınıf öğrencilerine okudular ve kitap üzerine sohbet ederek bir ders saati boyunca güzel paylaşımlarda bulundular.