07.11.2023

Atamızın Emaneti Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık

İTÜ GVO Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu ailesi olarak okulumuzda gerçekleştirilen törenle Atatürk’ün bizlere emanet ettiği en değerli hazinemiz Cumhuriyet’in 100.yıl dönümünü coşkuyla kutladık.

Atamızın Emaneti Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık

Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncesi bugün 100 yaşında. 100 yıldır giderek artan coşku ve heyecanıyla dilimizde, kalbimizde, zihnimizde... Her zaman, her yerde… En kıymetli hazinemiz, yol göstericimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlamanın onurunu yaşadığımız törenimizi İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Genel Müdürü Nevzat Özkök,  Okul Müdürümüz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

Cumhuriyeti bizlere emanet eden eşsiz kahraman, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yol almaya devam ediyoruz. Yaşamımızı değiştiren, devrimleriyle güzel kılan, Cumhuriyeti önce düşüncede doğuran sonra da yaşama geçiren eşsiz kahraman, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tarihimizin tüm kahramanlarını minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!