05.04.2021

Fatih Erdoğan ile Söyleşi

“16. Okuyan Okuryazar Haftası” kapsamında 1. sınıf öğrencilerimiz yazar Fatih Erdoğan ile bir araya geldi.

Fatih Erdoğan ile Söyleşi

“16. Okuyan Okuryazar Haftası” kapsamında Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu 1. sınıf öğrencileri yazar Fatih Erdoğan ile bir araya geldi.

Tema kapsamında okudukları “Keçi ve Ben” kitabı üzerine söyleşiye katılan öğrencilerimize yazarımızın bir de sürprizi oldu. Kitabın ilk baskısını öğrencilerimizle paylaşan yazar, kitaptaki çocuk karakterinin kitabın ilk baskısında aslında kendisinin 30 yaşındaki hâli olarak yer aldığını ifade etti ve resimlemelerde ilk baskıdan bugüne kadar yaptığı değişimleri öğrencilerimizle paylaştı.

Söyleşiye öğrencilerimizin sorularıyla devam eden yazarımız; kitaplarını nasıl yazdığı, kullandığı yazı biçimi, kitaplarında seçtiği karakterler ve daha pek çok merak edilen soruyu yanıtladı. Ayrıca yazarımız Fatih Erdoğan’ın yazar olmak isteyen öğrencilerimize bazı tavsiyeleri oldu.