28.09.2021

Feyza Hepçilingirler ile Türkçenin Dünyasında Yolculuk

5. sınıf öğrencilerimiz; 24 Eylül Cuma günü “Off, Dilim!” kitabının yazarı Feyza Hepçilingirler ile keyifli bir çevrim içi söyleşi gerçekleştirdi.

Feyza Hepçilingirler ile Türkçenin Dünyasında Yolculuk

Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz; 24 Eylül Cuma günü “Off, Dilim!” kitabının yazarı Feyza Hepçilingirler ile Türkçenin içine düşürüldüğü, acıklı olduğu kadar gülünç de denebilecek durumu hakkında hem üzüldükleri hem de güldükleri keyifli bir çevrim içi söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz, Türkçenin sorunları ile ilgili merak ettikleri soruları yazarımızla paylaşarak farkındalık kazanıp yılın ilk söyleşisini verimli bir şekilde tamamladılar.