16.01.2023

İlkokul 1. Sınıf Öğrencimizin Satranç Turnuvasındaki Başarısı

İlkokul 1. sınıf öğrencimiz​ Umut Can Hıra, Beşiktaş Kabataş Vakfı Özel Okulları 1. Hakkı (Baba) Yeten Satranç Turnuvasını üçüncülük ile tamamlayarak bronz madalya kazandı.

İlkokul 1. Sınıf Öğrencimizin Satranç Turnuvasındaki Başarısı

​Dr. Natuk Birkan İlkokulu 1. sınıf öğrencimiz​ Umut Can Hıra, Beşiktaş Kabataş Vakfı Özel Okulları 1. Hakkı (Baba) Yeten Satranç Turnuvasını üçüncülük ile tamamlayarak bronz madalya kazandı.

Elde ettiği başarıyla 3.'lük kupasını kazanan öğrencimizi kutluyor, nice başarılar diliyoruz.