22.05.2023

Minik A ve B Yüzme Takımımız Yüzme Yarışlarından Toplamda 62 Madalya İle Döndü

Minik A ve B Yüzme Takımımız Yüzme Yarışlarından Toplamda 62 Madalya İle Döndü

Dr. Natuk Birkan İlkokulu Minik A ve B Yüzme Takımımız, katıldıkları yüzme yarışlarında sergiledikleri başarılı performans ve aldıkları madalyalarla gururlandırdı.

Minik A Takımımız, Tozkoparan Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen İstanbul İli Avrupa Yakası MEB A Minikler Yüzme yarışlarına 26 sporcu ile katıldık. Okulumuzu başarıyla temsil eden sporcu öğrencilerimiz yarışlardan 18 altın, 2 gümüş, 4 bronz ve 4 dördüncülük madalyası olmak üzere toplamda 28 madalya kazanarak kız ve erkek takımımız şampiyonluğa ulaştı.

Tozkoparan Yüzme Havuzunda yapılan İstanbul İli Avrupa Yakası MEB B Minikler Yüzme yarışlarına 42 sporcu ile katıldık. Sporcu öğrencilerimiz turnuvadaki başarılı performansları ile 22 altın, 6 gümüş ve 3 bronz madalya ve 3 dördüncülük madalyası olmak üzere toplamda 34 madalya kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Elde ettikleri başarılarla gururlandıran Minikler A ve B Yüzme Takımımızı, öğretmenlerimiz Ömer Aslanoğlu ile Emirhan Otman'ı ve ailelerini kutlar başarılarının devamını dileriz.

Minikler A ve B Yüzme Takımlarımız elde ettikleri başarılarla 30-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan MEB A ve B Minikler İstanbul ili final müsabakalarına katılmaya hak kazanan tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyoruz.