03.01.2020

Öğrencilerimiz Barış Manço Müzesini Gezdi

​Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencilerimiz, Anadolu rock ve pop müziğin önde gelen isimlerinden, besteci, söz yazarı, TV programcısı ve Türkiye'de pek çok yeniliğin öncüsü Barış Manço'yu​ doğum gününde unutmadı ve Barış Manço evini ziyaret etti.

Öğrencilerimiz Barış Manço Müzesini Gezdi

6. sınıf öğrencilerimiz “Bir insan en son ne zaman bahsedilmekten vazgeçilirse, o zaman ölmüş sayılı​r” diyen Barış Manço’nun yaşadığı, eserlerini ürettiği ve müze haline getirilen evini gezdi.

Modern zamanların ozanı olarak nitelendirilen Barış Manço evinde sanatçıya ait kostümleri, antika eşyaları ve müzik aletlerini büyük bir ilgiyle inceledi.