06.04.2023

Öğrencilerimiz İstanbul Oyuncak Müzesini Gezdi

2. Sınıf öğrencilerimiz Hayat bilgisi dersinde öğrendikleri "Oyun Kurallarına Uyarım" konusu kapsamında katıldıkları Oyuncak Müzesi gezisi ile ilgili oyunlar, oyuncaklar ve oyun kuralları hakkında yeni bilgiler öğrendiler.

Öğrencilerimiz İstanbul Oyuncak Müzesini Gezdi

Dr. Natuk Birkan İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz Hayat bilgisi dersinde öğrendikleri "Oyun Kurallarına Uyarım" konusu kapsamında katıldıkları Oyuncak Müzesi gezisi ile ilgili oyunlar, oyuncaklar ve oyun kuralları hakkında yeni bilgiler öğrendiler. İstanbul Oyuncak Müzesi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz, gezi esnasında Sunay Akın'ın dünyanın birçok yerinden satın alıp oluşturduğu oyuncak koleksiyonunu görme fırsatı buldular.