16.01.2023

Öğrencilerimiz Okul Doktorumuzun Gerçekleştirdiği Dengeli Beslenme Seminerine Katıldı

Dr. Natuk Birkan İlkokul 2. sınıf öğrencileri hayat bilgisi dersinde Sağlıklı Hayat ünitesi etkinlikleri kapsamında “Sağlıklı Öğünler Oluşturuyorum” grup çalışması etkinliğini tamamladıktan sonra okul Doktorumuz Emine Erdoğan’ın “Sağlık Çalışanları ve Dengeli Beslenme” konulu sunumunu ilgiyle izlediler. Sınıfta öğrendiklerine okul doktorumuzun bilgilerini de ekleyerek, sağlıklı büyüme ve gelişme için gerekli olan tüm unsurları fark etme imkanı buldular.