15.12.2023

Öğrencilerimiz Yazarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Ortaokul öğrencilerimiz, Türkçe dersi kapsamında severek okudukları kitapların yazarları ile gerçekleştirilen söyleşiler ve drama etkinliklerinde bir araya geliyorlar.

Öğrencilerimiz Yazarlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencilerimiz, yaratıcı drama eğitmeni Sevim Aytaç Demir tarafından gerçekleştirilen ‘’Son Kara Kedi’’ isimli kitabın drama atölye çalışmasına katıldı. 2 oturum olarak yapılan drama atölyesinde, kitaptaki karakterleri sahnede canlandırarak keyifli bir atölye çalışması gerçekleştirdiler.

7. Sınıf öğrencilerimiz “Hazırlıksız” ve “Genç Kareli Öyküler” kitabının yazarı Tolga Gümüşay ile keyifli bir söyleşide bir araya geldi. Severek okudukları kitapların hikayesini yazarından dinleyen öğrencilerimiz merak ettikleri soruları da yazarına sorma fırsatı buldu.