03.06.2021

Öğrencimizin Çalışması Uluslararası Resim Sergisinde

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerinden Damla ERDEM'in resmi, merkezi Romanya’nın Aiud şehrinde bulunan Inter-Art Sanat Vakfının "1 Haziran Dünya Çocuk Günü " çerçevesinde düzenlediği etkinlikte sergileniyor.

Öğrencimizin Çalışması Uluslararası Resim Sergisinde

“My World / Benim Dünyam” başlıklı, rengârenk bir etkinlik çerçevesinde, 22 ülkeden 102 çocuğun resimlerini bir araya getiren ve büyük afişlerle açılan açık hava sergisi, Aiud Belediyesi’nin dış cephesini süslüyor. Ülkemizi temsil eden öğrencimiz Damla ERDEM'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.