20.02.2021

Okul Doktorumuz, Öğrencilerimize Sağlıklı Yaşam Konusunda Yapılması Gerekenleri Anlattı

Okul doktorumuz, 2. sınıf öğrencilerimizle çevrim içi ortamda "Sağlıklı Yaşam" konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Okul Doktorumuz, Hayat Bilgisi “Sağlıklı Hayat” teması kapsamında, 2. sınıf öğrencilerimizle çevrim içi ortamda “Sağlıklı Yaşam” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.

Doktorumuz söyleşide öğrencilerimize beslenme, temizlik ve pandemi döneminde dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında önemli bilgiler verdi.