02.04.2022

"Ünsüz Youtuberın Günlüğü" Kitabının Yazarı Miyase Sertbarut ile Söyleşi

Öğrencilerimiz, 17. Okuyan Okuryazar Haftası etkinlikleri kapsamında yazarlarımızla çevrim içi söyleşilerle buluşmaya devam ediyor.

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencilerimiz, 17. Okuyan Okuryazar Haftası etkinlikleri kapsamında yazarlarımızla çevrim içi söyleşilerle buluşmaya devam ediyor. Türkçe derslerinde severek okudukları "Ünsüz Youtuberın Günlüğü" kitabının yazarı Miyase Sertbarut ile çevrim içi söyleşi gerçekleştirdiler. Kitabın kahramanları Ezgi ve arkadaşlarının maceralarına tanık olan öğrencilerimiz, onları bir de yazarımızın ağzından dinleme fırsatı buldular. Öğrencilerimiz, kitap ve yazarlık süreci ile ilgili sorularını yazarımıza yönelterek keyifli bir söyleşiyi tamamlamış oldular.