12.01.2023

Yıldız Erkek Sutopu Takımımız İstanbul Şampiyonu Olarak Türkiye Finallerine Katılmaya Hak Kazandı

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu Yıldız Erkek Sutopu Takımı İstanbul genelinde ilk kez gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldızlar Su Topu İl Müsabakasında tüm rakiplerinin yenerek Şampiyon oldu.

Tozkoparan Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen turnuvada okulumuzu başarıyla temsil eden Yıldız Erkek Sutopu Takımımız elde ettiği bu başarıyla Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Sporcu öğrencilerimizi, antrenörleri Rıza Emirhan Otman’ı ve ailelerini kutluyor, Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz.