14.10.2021

1. Sınıf Öğrencilerimizden Natürmort Resimler

İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde öğrendikleri "Natürmort" resim tekniğini kullanarak pastel boyalarla çizdikleri natürmort resimlerini sulu boya ile boyayarak sanat bilgilerini pekiştirdi, kendi natürmort eserlerini oluşturdu.

1. Sınıf Öğrencilerimizden Natürmort Resimler

​Dr. Natuk Birkan İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde pastel ve sulu boya ile natürmort çalışmalar yaptı. Öğretmenlerimiz tarafından  "natürmort" resim sanatıyla ve tekniğiyle ilgili bilgilendirilen öğrencilerimiz, pastel boyalarla çizdikleri natürmort resimlerini sulu boya ile boyayarak sanat bilgilerini pekiştirdi, kendi natürmort eserlerini oluşturdu.

Öğrencilerimiz görsel sanatlar derslerinde yaptıkları çalışmalar öğrendikleri bilgilerle algı, beceri ve yaratıcı yönünü ortaya çıkarma fırsatı yakalıyor.

Çocuklar için iletişim ve kendini ifade etme aracı olan görsel sanatlar derslerimizde; farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin el göz koordinasyonuna ve sosyal psikolojik gelişimlerine uygun, bilgi ve becerilerini destekleyici çalışmalara yer veriliyor.