08.04.2021

16. Okuyan Okuryazar Buluşmalarımızı Gerçekleştirdik

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulumuz tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 16. Okuyan Okuryazar Kitap Okur Buluşmalarımızı çevrim içi ortamda gerçekleştirdik.

16. Okuyan Okuryazar Buluşmalarımızı Gerçekleştirdik

İlkokul ve Ortaokul kademelerinde tüm sınıf düzeylerine yönelik olarak tüm hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz severek okudukları kitapların yazarları ile bir araya geldi.

Okuyan Okuryazar Kitap Okur Buluşmalarımızda gerçekleştirilen kitap okur buluşmaları ve kitap atölyeleri ile öğrencilerimiz küçük yaşlardan itibaren bilinçli birer okuryazar olma yolunda kitap sevgisi, kitap okuma alışkanlığı kazanırken, yazılı anlatım becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı yakalıyor.