23.04.2021

23 Nisan Özel Karma Resim Sergisi

İlkokul öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kendi çizdikleri resimlerle anlattı.

23 Nisan Özel Karma Resim Sergisi

İlkokul öğrencilerimiz, kendilerine armağan edilmiş en güzel bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kendi çizdikleri resimlerle anlattı. Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerimizin rehberlik ettiği öğrencilerimizin resimlerinden oluşan "23 Nisan Özel Karma Resim  Sergisi" çevrim içi ortamda yayınlandı.

Sergiyi gezmek için tıklayınız...