01.11.2021

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resim Sergisi

İTÜ Geliştirme Vakfı Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu olarak, Cumhuriyet’imizin 98. yılını coşkuyla kutlarken sizleri Görsel Sanatlar Bölümü öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimizin hazırladığı “Atatürk’ün İzinde; Bilimin, Sanatın, Sporun Işığında Cumhuriyet 98 Yaşında” adlı sergimizi izlemeye davet ediyoruz. Ata’mızın da söylediği gibi “Sanatsız kalmış bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir.”

Sergiyi gezmek için tıklayınız.