21.01.2021

"Dağın Ayla Buluştuğu Yer" Tematik Kitabı Etkinliği

Özel Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz, okumuş oldukları “Dağın Ayla Buluştuğu Yer” adlı tematik kitabımızın çalışmaları kapsamında 12 Ocak Salı günü Yaratıcı Drama ve Okutma Eğitmeni Ece Nur Ateş ile birlikte bir drama etkinliği gerçekleştirdiler. Kitapta geçen sahneleri canlandıran öğrencilerimiz, aynı zamanda kendileriyle bağ kurdukları nesneleri ve kişileri de kâğıtlarına yazarak eğlenceli vakit geçirdiler. Öğrencilerimiz, bu keyifli etkinliğin sonunda drama oyunları ile eğlenirken birbirlerinin ilgi alanları hakkında da fikir sahibi oldular.