25.02.2022

Öğrencilerimiz GEMS Etkinlikleriyle Bilimsel Çalışma Yapma Becerisi Kazanıyor

​Dr. Natuk Birkan İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersinde "Maddeyi Tanıyalım" ünitesi kapsamında derste öğrendikleri bilgilerle laboratuvar deneyleri yaparak bilgilerini kalıcı hale getiriyor.

Öğrencilerimiz GEMS Etkinlikleriyle Bilimsel Çalışma Yapma Becerisi Kazanıyor

Fen-Gems derslerinde yaptıkları deneylerle öğrencilerimiz, farklı hallerdeki maddelerin kütle ve hacimlerini ölçerek derste öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak pekiştirdi.

Öğrencilerimizin bilgilerini kalıcı hale getirme​leri​,​ bilim insanlarının​ ​nasıl çalıştıkları​ ve bilim insanı gibi düşünmeyi öğrenmeleri, bilimden ve bilimsel çalışmalardan keyif alarak kazanımları​nı​ içselleştirmelerini desteklemek amacıyla ​f​en bilimleri derslerimizde sınıfta işlenen konuların deney, gözlem ve uygulamaları yapılır.