24.03.2021

Öğrencilerimiz Uluslararası JMUN Konferansına Katıldı

Okulumuzun JMUN Kulübü öğrencileri 19-20-21 Mart 2021 tarihlerinde çevrim içi düzenlenen, ‘‘Küresel Kriz Zamanlarında Kutuplaşmayla Mücadele’’ konulu ‘‘Uluslararası Hisar JMUN 2021 Konferansı’’na katıldı.

Öğrencilerimiz Uluslararası JMUN Konferansına Katıldı

Okulumuzun JMUN Kulübü öğrencileri 19-20-21 Mart 2021 tarihlerinde Hisar Okulları tarafından çevrim içi düzenlenen, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen okullarının katıldığı ‘‘Küresel Kriz Zamanlarında Kutuplaşmayla Mücadele’’ konulu ‘‘Uluslararası Hisar JMUN 2021 Konferansı’’na katıldı.

Öğrencilerimiz Amerika, Norveç, Pakistan ve Lübnan ülkelerini tüm komitelerde başarıyla temsil etti. Tüm öğrencilerimiz konferans boyunca komitelerinde tartışılan dünya sorunlarına çözüm önerileri getirdi ve diğer delegelerle münazara ederek önerilerini resmi bir şekilde komisyona teslim etti.

Öğrencilerimizi ve kulüp öğretmenlerimizi tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyoruz.