26.02.2021

Öğrencimizin Kayak Yarışmasındaki Başarısı

Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencimiz Alp Lüle, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Alp Disiplini – Minikler Festivali Erkekler Kategorisinde Türkiye 6.’sı oldu.

Öğrencimizin Kayak Yarışmasındaki Başarısı

Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencimiz Alp Lüle, Alp Disiplini – Minikler Festivali Erkekler Kategorisinde Türkiye 6.’sı oldu.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Bursa’da gerçekleştirilen 2020 - 2021 Sezonu Alp Disiplini - Minikler Festivalinde yarışan sporcu öğrencimiz, elde ettiği skorla yarışmada Türkiye 6.’sı oldu.

Öğrencimizi kutluyor, nice başarılar diliyoruz.