25.05.2021

Öğrencimizin Resim Yarışması Başarısı

Öğrencimiz Kerem BAL'ın, TMMOB Gemi Mühendisleri Odasının düzenlediği “Çocuk ve Gemi” konulu resim yarışmasındaki çalışması sergilenmeye değer eserler arasına girdi.

Öğrencimizin Resim Yarışması Başarısı

İlkokul 3. sınıf  öğrencilerimizden Kerem BAL'ın, TMMOB Gemi Mühendisleri Odasının ilkokullar arasında düzenlediği “Çocuk ve Gemi” konulu resim yarışmasındaki çalışması 3. ve 4. sınıflar kategorisinde sergilenmeye değer eserler arasına girdi. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.