26.07.2021

Ortaokul Öğrencimiz Yavuz Ömer Ağa’dan Bir Türkiye Rekoru İki Türkiye Şampiyonluğu

Ortaokul öğrencimiz Yavuz Ömer Ağa, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasından bir Türkiye Rekoru iki Türkiye Şampiyonluğu ile döndü.

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Yavuz Ömer Ağa, Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında Türkiye Rekoru kırdı.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasında başarılı bir performans sergileyen sporcu öğrencimiz Yavuz Ömer Ağa 50m Kelebek 13 Yaş kategorisinde 26:70’lik derecesi ile Türkiye rekoru kırarken, 13 yaş 4x100m karışık bayrak yarışında ve 4x50m serbest bayrak yarışında Türkiye Şampiyonu, 13 yaş 200m karışık branşta erkeklerde Türkiye 4.’sü oldu.

Yarışlardaki üstün performansı ile bir Türkiye rekoruna, iki Türkiye Şampiyonluğuna adını yazdırarak altın madalya kazanan sporcu öğrencimizi gönülden kutluyor, nice başarılar diliyoruz.