02.02.2021

Satranç Turnuvasından 6 Madalya İle Döndük

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz, katıldıkları Okullar Arası Çevrim İçi Satranç Turnuvasından, kendi kategorilerinde ilk 3'e girerek 6 madalya ile döndü.

Satranç Turnuvasından 6 Madalya İle Döndük

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, Sarıyer Okullar Arası Çevrim İçi Satranç Turnuvasındaki başarılı performanslarıyla ilk üçe girerek 6 madalya kazandı.

8 yaş kategorisinde yarışan öğrencimiz Mert Yedikardeş 1.,

9 yaş kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Pamir Özgen 1., İrem Bal 3.,

10 yaş kategorisinde yarışan öğrencilerimizden Ulaş Kaymak 2.,

13 yaş kategorisinde yarışan öğrencimiz Tuna Erdem 3.,

14 yaş kategorisinde yarışan öğrencimiz Jan Deniz Özemir 1. oldu.

Öğrencilerimizi kutluyor, nice başarılar diliyoruz.