03.04.2021

Senem Kıroğlu Nane İle Acı Kahve Üzerine Söyleşi

7. sınıf öğrencilerimiz, "16. Okuyan Okuryazar Kitap Okur Buluşması" kapsamında Yaratıcı Okuma ve Çocuk Yogası Eğitmeni Senem Kıroğlu Nane ile bir araya geldi.

Senem Kıroğlu Nane İle Acı Kahve Üzerine Söyleşi

7. sınıf öğrencilerimiz, "16. Okuyan Okuryazar Kitap Okur Buluşması" kapsamında bu yıl Türkçe derslerinde okudukları Agahta Christie’nin ölümsüz eserlerinden biri olan “Acı Kahve" üzerine Yaratıcı Okuma ve Çocuk Yogası Eğitmeni Senem Kıroğlu Nane ile bir araya gelip hem kitap hem de yazarımızın sanat hayatı üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Bu keyifli söyleşiye Senem Kıroğlu Nane, mindulness bilinci ve öğrencilerimizin aktif katıldığı bilinçli farkındalık egzersizleri ile son verdi.