16.12.2021

Sporcu Öğrencimiz Yüzme Şampiyonasından 1 Altın 3 Gümüş 2 Bronz Madalya ile Döndü

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Yavuz Ömer, Türkiye Kısa Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasından 1 altın 3 gümüş 2 bronz madalya ile döndü.

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Yavuz Ömer,  Türkiye Kısa Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasından 1 altın 3 gümüş 2 bronz madalya ile döndü.

Başarılı sporcu öğrencimiz yüzme yarışlarındaki performansıyla;

• 100 m kelebek branşında 13 yaş erkeklerde Türkiye Şampiyonu
  • 200 m karışık branşında 13 yaş erkeklerde Türkiye 2.'si
  • 100 m karışık branşında 13 yaş erkeklerde Türkiye 2.'si
  • 50 m kelebek branşında 13 yaş erkeklerde Türkiye 3.'sü oldu.
Öğrencimiz ayrıca katıldığı 4x50 ve 4x100 m karışık bayrak yarışında 13 yaş erkeklerde Türkiye 2.'si olurken, 4x50 ve 4x100 m serbest bayrak yarışında 13 yaş erkeklerde Türkiye 3.'sü oldu.

Elde ettiği sonuçlarla gururlandıran öğrencimizi, antrenörlerini, öğretmenlerini ve ailesini kutluyor, nice başarılar diliyoruz.