21.05.2021

Tolga Gümüşay İle Genç Kareli Öyküler Üzerine Söyleşi

7. sınıf öğrencilerimiz, bu yıl Türkçe derslerinde okudukları Tolga GÜMÜŞAY’ın fotoğraf sanatı ile edebiyatı buluşturan eserlerinden biri olan “Genç Kareli Öyküler” üzerine yazarımız Tolga GÜMÜŞAY ile bir araya geldiler.

Tolga Gümüşay İle Genç Kareli Öyküler Üzerine Söyleşi

Yazarımız ile fotoğraf sanatından yola çıkarak yazdığı öyküler üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiren öğrencilerimiz, söyleşinin sonunda yazarımıza merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldular.