03.11.2019

İlkokul Öğrencilerimiz Sporda Branşlaşmayı Öğrenecek

Dr. Natuk Birkan İlkokulu 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimiz, “Beden Eğitimi ve Oyun” derslerinde uygulanacak olan “Temel Hareket Eğitim Programı" çalışmaları ile bireysel ve takım sporlarına geçiş öncesinde gelişim sürecini en sağlıklı ve en doğru şekilde tamamlayabilecek.

İlkokul Öğrencilerimiz Sporda Branşlaşmayı Öğrenecek

Temel Hareket Eğitim Programı kapsamında koordinasyon, jimnastik ve yüzme branşlarında öğrencilerimizin psikomotor gelişim süreçlerine katkı sağlayacak, temel ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan programlar uygulanacak.

Öğrencilerimiz “Temel Hareket Eğitim” programında her sınıf düzeyi için toplam 6 rotasyon süreci ve her branş için yıllık 12 haftalık bir eğitim görecek.