24.06.2020

İlkokul Öğrencilerimizin Matematik Yarışmasındaki Gururlandıran Başarısı

Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencilerimiz Defne Gece Bakırcı ve İhsan Kaan Güven, Uluslararası Matematik Sınavı olan Kanguru Matematik sınavında elde ettikleri derecelerle gururlandırdı.

İlkokul Öğrencilerimizin Matematik Yarışmasındaki Gururlandıran Başarısı

Öğrencimiz Defne Gece Bakırcı ve İhsan Kaan Güven, Dünya genelinde 80'den fazla ülkede 3. sınıftan 12. sınıfa kadar öğrencilerin katılabildiği uluslararası bir matematik sınavı olan Kanguru sınavında elde ettikleri başarılı sonuçlarla  finale adını yazdırdı.

Uluslararası Matematik Olimpiyatlarına (IMO) katılan matematikçilerin, her öğrenciye hitap edecek ve öğrencilere matematiği sevdirecek bir sınav geliştirme düşünceleri  ile ortaya çıkan, sorularının özgünlüğü ve yaygın uygulanışı ile önemli bir akademik çalışma niteliği taşıyan Kanguru Sınavında başarılı bir performans sergileyen öğrencilerimizi kutluyor, nice başarılar diliyoruz.