31.05.2024

8. Sınıf Öğrencilerimiz LGS Öncesi Moral Depoladı

LGS hazırlıklarını yoğun bir programla sürdüren öğrencilerimiz, sınav öncesi arkadaşları ve öğretmenleri ile okulumuzda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde moral topladı, mini konserle gönüllerince eğlendi.

8. Sınıf Öğrencilerimiz LGS Öncesi Moral Depoladı

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerimiz, sınav öncesi arkadaşları ve öğretmenleri ile okulumuzda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde moral topladı, mini konserle gönüllerince eğlendi.

LGS’ye sayılı günler kala Dr. Natuk Birkan Ortaokulu Müdürümüz aynı zamanda Biyointegratif Nefes Terapisti Ülkem Gürpınar Çorapçı’nın 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak gerçekleştirdiği “Doğru Nefes Teknikleri” eğitimine katıldı. Öğrencilerimiz sınav öncesinde ve sınav sırasında yararlanabilecekleri nefes tekniklerini uygulamalı olarak öğrendi. Öğrencilerimiz neşeli danslarla çalışmalarını tamamladı.

8. sınıf öğrencilerimiz sınav öncesinde moral etkinliklerin yanı sıra alanında uzman isimler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve gerçek zamanlı sınav simülasyonları ile son hazırlıklarını tamamladı.

Tüm yıl hedefi için hiç durmadan, yoğun bir emekle arı gibi çalışan tüm 8. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyoruz.