01.06.2024

Öğrencilerimiz Müzikal Yeteneklerini Sergiledi

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz, yıl boyunca edindikleri müzikal yeteneklerini sergilemek üzere sahnedeydi. Öğrencilerimizin solo ve grup performanslarından oluşan dinleti büyük beğeni topladı.

Öğrencilerimiz Müzikal Yeteneklerini Sergiledi

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimiz, yıl boyunca edindikleri müzikal yeteneklerini sergilemek üzere sahnedeydi. Öğrencilerimizin solo ve grup performanslarından oluşan dinleti büyük beğeni topladı. Dinletide Orkestra Kulübü, 8. sınıf öğrencilerinden oluşan Rock Grubu, Gitar Grubu, Keman Grubu, Perküsyon Grubu ve Koro'nun harika performanslarıyla finale ulaşıldı.

Etkinliğe katılan öğrencilerimizin aileleri de, öğrencilerimizin müzikal başarılarını gururla izlediler.

Okulumuz müzik bölümü, müzik eğitimi yoluyla öğrencilerimizin ifade yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirerek estetik anlayışa sahip bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu dinleti, öğrencilerimizin yıl boyunca edindikleri müzikal becerilerini sergilemeleri ve müzik sevgilerini paylaşmaları için mükemmel bir fırsat oldu.

Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu unutulmaz etkinlik için teşekkür ederiz.