04.09.2021

1. Sınıf Öğrencilerimiz Uyum Programını Başarıyla Tamamladı

1. sınıf öğrencilerimiz, "Okula Uyum Programı" kapsamında gerçekleştirilen drama, sosyal ve sportif etkinliklere katıldı, okulunu, sınıfını, öğretmenlerini ve ark​​adaşlarını tanıdı, okul kuralları hakkında bilgilendirildi.

1. Sınıf Öğrencilerimiz Uyum Programını Başarıyla Tamamladı

Dr. Natuk Birkan İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz, "Okula Uyum Programı" kapsamında hafta boyunca gerçekleştirilen drama, sosyal ve sportif etkinliklere katıldı, okulunu, sınıfını, öğretmenlerini ve ark​​adaşlarını tanıdı, okul kuralları hakkında bilgilendirildi.

Sınıflarımızda ve okul bahçemizde gerçekleştirilen okula uyum etkinliklerine katılan 1. sınıf öğrencilerimiz, okulumuzda uygulanacak salgın tedbirleri kapsamında maske kullanımı, hijyen, fiziki mesafe, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme, uyku düzeni, öz bakım ve benzeri konularda da bilgilendirildi.

Uyum haftasını başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz için gerçekleştirilen törene​ ​Okul Müdürümüz Ülkem Gürpınar Çorapçı, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.