10.12.2021

İlkokul Öğrencimiz Tenis Turnuvası Finalinde Başarılı Bir Mücadele Sergiledi

İlkokul öğrencimiz Ali Kabakçı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Tenis Turnuvası final müsabakasında başarıyla mücadele etti.

İlkokul Öğrencimiz Tenis Turnuvası Finalinde Başarılı Bir Mücadele Sergiledi

Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencimiz Ali Kabakçı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Tenis Turnuvasında grup birincisi olarak finallere yükseldi.

İTÜ GVO adına yakışır bir sporcu olarak fair play ruhuyla başarılı bir final mücadelesi veren minik sporcumuzu, antrenörlerini, öğretmenlerini ve ailesini kutluyor, nice başarılar diliyoruz.