16.10.2021

Öğrencilerimizden Sokak Hayvanları İçin Örnek Davranış

Dr. Natuk Birkan İlkokulu, Ortaokulu öğrencilerimiz, sokak hayvanları için kendi aralarında topladıkları mamaları Sarıyer Belediyesi'ne bağışladı.

Öğrencilerimizden Sokak Hayvanları İçin Örnek Davranış

Öğrencilerimiz, 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde başlattıkları kampanya kapsamında harçlıklarını birleştirerek topladıkları mamaları, sokak hayvanlarının beslenmesi için belediye yetkililerine teslim etti.

Sorumluluk bilinci ve farkındalıkları yüksek öğrenciler olarak yaptıkları kampanya ile örnek bir davranış sergileyen öğrencilerimizi ve onları destekleyen öğretmenlerini, ailelerini kutluyoruz.