21.12.2023

1. Sınıf Öğrencilerimiz Şişli Atatürk Evi Müzesini Ziyaret Etti

1. sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde Şişli Atatürk Evi Müzesini ziyaret etti.

1. Sınıf Öğrencilerimiz Şişli Atatürk Evi Müzesini Ziyaret Etti

Dr. Natuk Birkan İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1918 yılından 1919 yılına kadar yaşamış olduğu ve yıllar sonra müze olarak ziyaretçilerini ağırlayan Şişli Atatürk Evi Müzesini gezdi.

Öğrencilerimiz, 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşadığı evi, hayatından kesitlerin yer aldığı fotoğraflarını ve hatıra eşyalarını yakından inceleme imkanı buldular.