13.06.2022

2. Sınıflar Robot Yapıyor

2. Sınıf Öğrencilerimiz "Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Şenliği" etkinlikleri kapsamında Şişli Bilim Merkezinden okulumuza misafir olan Yes to Science ekibi ile robot tasarım atölyesi gerçekleştirdiler.

2. Sınıflar Robot Yapıyor

2. Sınıf Öğrencilerimiz "Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Şenliği" etkinlikleri kapsamında Şişli Bilim Merkezinden okulumuza misafir olan Yes to Science ekibi ile robot tasarım atölyesi gerçekleştirdiler. Dondurma çubuğu, pinpon topu, pil yatağı ve pervane kullanarak suda ve karada hareket edebilen robot tasarlayan öğrencilerimiz bilimin dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıktılar.