04.04.2022

Öğrencimiz Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasından Bronz Madalya ile Döndü

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Defne Karaoğlu, Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında çift kızlarda başarılı bir performansla 3. oldu.

Öğrencimiz Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasından Bronz Madalya ile Döndü

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Defne Karaoğlu,  Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında çift kızlarda başarılı bir performansla 3. oldu. Ferdi yarışlarda bronz madalya kazanan sporcu öğrencimiz, mücadele ettiği takım maçlarında ise 5. oldu.

Sporcu öğrencimizi kutluyor, nice başarılar diliyoruz.