23.06.2022

Öğrencilerimizin Öykü Yarışmasındaki Başarıları

Ortaokul öğrencilerimiz Elis Zayim ve Ali Berk Polat, yıl boyunca farklı eğitim kurumları tarafından gerçekleştirilen öykü ve kompozisyon yarışmalarında elde ettikleri derecelerle gururlandırdı.

Öğrencilerimizin Öykü Yarışmasındaki Başarıları

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencilerimiz Elis Zayim ve Ali Berk Polat, yıl boyunca farklı eğitim kurumları tarafından gerçekleştirilen öykü ve kompozisyon yarışmalarında elde ettikleri derecelerle gururlandırdı.

"Türk Toplumuna Yön Vermiş Kadın Şahsiyetler" konulu Özel Atacan Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasında  7. sınıf öğrencimiz Elis Zayim birincilik,  Ali Berk Polat ise üçüncülük dereceleri elde etti.

Öğrencimiz Elis Zayim, Koç Okullarının düzenlediği "Dayanışma" konulu öykü yarışmasında ikincilik, Türkiye ve Avrupa Arasında Kültür ve Diyalog Programınca düzenlenen "Hikâyelerle Şehirler" konulu öykü yarışmasında ikincilik, İTÜ GVO Özel Beylerbeyi Ortaokulumuzun düzenlediği "Dostluk" konulu öykü yarışmasında ise üçüncülük dereceleri elde etti.

Öğrencimiz Ali Berk Polat ise bu yıl, İTU GVO Özel İzmir Ortaokumuzun düzenlediği "Ata'ya Mektup" konulu Yaratıcı Yazma yarışmasında 7. sınıflar düzeyinde birincilik ödülünü almıştı.

Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.