01.12.2022

Öğrencilerimiz Yazar Aydın Ilgaz ile Bir Araya Geldi

7. sınıf öğrencilerimiz; Türkçe derslerinde okudukları, Rıfat Ilgaz'ın kıymetli eseri "Halime Kaptan" hakkında paylaşımda bulunmak üzere Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz ile buluştu.

Öğrencilerimiz Yazar Aydın Ilgaz ile Bir Araya Geldi

Rıfat Ilgaz'ın edebî hayatını ve düşünce dünyasını bir de oğlu Aydın Ilgaz'dan dinleyen öğrencilerimiz, merak ettikleri soruları konuğumuza sorma fırsatı buldu.

Öğrencilerimize patent hakkı, etik ve emek kavramları hakkında da bilgiler veren konuğumuz Aydın Ilgaz, babası Rıfat Ilgaz'ın son yazdığı şiiri okuyarak söyleşimizi tamamladı.