14.03.2022

İngilizce Kitap Okuyoruz, Dünyaya Yardım Ediyoruz

Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencilerimiz İngilizce derslerinde hem okuyor hem de bağışta bulunuyorlar. Öğrencilerimiz, Raz-Kids ile UNICEF ortaklığında düzenlediğimiz “Su Bağışı” kampanyası ile İngilizce kitap okuma pratiği yaparken diğer yandan da küresel bir sosyal sorumluluk projesinde yer alarak bir iyilik hareketine önemli bir destek sağlıyor.

İngilizce Kitap Okuyoruz, Dünyaya Yardım Ediyoruz

Dr. Natuk Birkan İlkokulu öğrencilerimiz İngilizce derslerinde hem okuyor hem de bağışta bulunuyorlar.  Öğrencilerimiz dijital kütüphanemiz Raz-Kids üzerinden İngilizce kitap okuyarak yıldız biriktiriyorlar.  ️ ️Bu yıl ikinci defa Raz-Kids ile UNICEF ortaklığında düzenlediğimiz “Su Bağışı” kampanyası ile öğrencilerimiz İngilizce kitap okuma pratiği yaparken diğer yandan da küresel bir sosyal sorumluluk projesinde yer alarak bir iyilik hareketine önemli bir destek sağlıyor.

İngilizce kitap okudukça yıldızlarını biriktiren öğrencilerimiz bu yıldızlarını bağışlayarak dünya üzerinde temiz suya ihtiyacı olan topluluklara su gönderilmesine katkı sağlıyorlar. Öğrencilerimiz Raz-Kids üzerinde biriktirdikleri 8000 yıldızlarını  ️ 10 günlük temiz su karşılığında bağışlıyorlar.

22 Mart Dünya Su Gününü de bu proje sayesinde çok daha anlamlı geçirecek olan öğrencilerimiz bu küçük yaşlarda böyle duyarlı projelerde aktif rol oynayarak bilinçli bir dünya vatandaşı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve dünyamızı emanet edeceğimiz güven veren bir gelecek inşa ediyorlar.

Öğrencilerimizi ve onları destekleyen öğretmenleri ile ailelerini kutluyor öğrencilerimizin bu iyilik hareketi ile tüm İTÜ GVO ailesine mutlu, sağlıklı bir hafta diliyoruz.