21.05.2022

Mezunlarımızla Okulumuzda Keyifli Bir Buluşma Gerçekleştirdik

Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulu mezunlarımızı okulumuzda bir araya getiren geleneksel “Mezunlar Günü” etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik.

Mezunlarımızla Okulumuzda Keyifli Bir Buluşma Gerçekleştirdik

Geleneksel olarak her yıl yapılan Mezunlar Günü etkinliğimizde mezun öğrencilerimiz arkadaşları ve öğretmenleri ile buluştu. Uzun bir aradan sonra bir araya gelmenin sevincini paylaştığımız bu günde mezunlarımız bir zamanlar oyunlar oynadıkları bahçede bu kez anılarını tazeledi.

Okulumuzda görmeyi çok özlediğimiz mezunlarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz.