07.06.2022

4 ve 5. Sınıflar Enstrüman Dinletisi, 6 ve 7. Sınıflar Orkestra ve Koro Dinletisi

“Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Şenliği” kapsamında düzenlenen “Enstrüman, Orkestra ve Koro Dinletileri” öğrencilerimizin performanslarıyla şenlendi.

“Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Şenliği” kapsamında düzenlenen “Enstrüman, Orkestra ve Koro Dinletileri”; 6. sınıf öğrencilerimizin enstrüman ve orkestra; 7. sınıf öğrencilerimizin koro performanslarıyla şenlendi. 4 ve 5. sınıf öğrencilerimizin dinleyici olarak katıldığı dinletiyle müzik öğretmenlerimiz eşliğinde farklı müzik aletleri ve öğrencilerimizin korosuyla beraber birbirinden güzel şarkılarıyla şenliğimiz neşe ve sanat doldu .