29.09.2022

5. Sınıf Öğrencilerimiz Yazar Feyza Hepçilingirler ile Bir Araya Geldi

5. sınıf öğrencilerimiz, yaz tatilinde okudukları "Off Dilim!" kitabının yazarı Feyza Hepçilingirler ile çevrim içi bir söyleşi gerçekleştirdi.

5. Sınıf Öğrencilerimiz Yazar Feyza Hepçilingirler ile Bir Araya Geldi

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerimiz yaz tatilinde okudukları "Off Dilim!" kitabının yazarı Feyza Hepçilingirler ile çevrim içi bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye Amerika'dan bağlanan yazarımız, Türkçenin doğru kullanılmasının önemini vurgulayarak "Türk Dil Bayramı" ile ilgili  görüşlerini belirtti. Yazarımıza sorularını sorma fırsatı da yakalayan öğrencilerimiz, keyifli bir zaman geçirerek Türkçenin korunması ve özenli kullanılması konusunda tekrar düşünüp tartıştılar.