08.06.2022

6, 7 ve 8. Sınıflar Enstrüman Dinletisi, 6. Sınıflar Orkestra ve Koro Dinletisi

6, 7 ve 8. Sınıflar Enstrüman Dinletisi, 6. Sınıflar Orkestra ve Koro Dinletisi

6 Haziran Pazartesi günü başlayan "Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Şenliği"miz, bugün de "6, 7 ve 8. Sınıflar Enstrüman Dinletisi, 6. Sınıflar Orkestra ve Koro Dinletisi" ile ortaokul öğrencilerimizin keyifli zaman geçirdiği dinletiye ev sahipliği yaptı. Bireysel performansların da yer aldığı dinletide öğrencilerimiz hem eğlendi hem de sanatla dopdolu bir gün yaşadı.