09.06.2022

3. Sınıflar Olarak Ata'mızın Açtığı Yolda Gösterdiği Hedefe Tüm Bölgelerle İlerliyoruz!

3. sınıf öğrencilerimiz Türkiye'nin yedi bölgesiyle ilgili "Bilim, Kültür, Spor ve Sanat" alanlarında araştırmalar yaptı.

İTÜ GVO Özel Dr. Natuk Birkan İlkokulu; Bilim, Kültür, Spor ve Sanat Şenliği Haftası'nda bu yıl "Açtığın Yolda Gösterdiğin Hedefe" temasından yola çıkarak etkinlikler gerçekleştirdi. 3. sınıflar Türkiye'nin yedi bölgesiyle ilgili  "Bilim, Kültür, Spor ve Sanat" alanlarında araştırmalar yaptı. Kapılarımız çalışmalarla donatıldı. Keşfetmenin heyecanı içinde olan öğrencilerimiz, tüm çalışmaları dikkatle inceledi.