12.01.2022

Öğrencilerimiz "Kırılmayan Hayaller" Kitabının Yazarı Dr. Nilay Yılmaz ile Online Söyleşide Buluştu

4. sınıf öğrencilerimiz tematik kitap etkinliği kapsamında 11 Ocak 2022 Salı günü "Kırılmayan Hayaller" kitabının yazarı Dr. Nilay Yılmaz ile online söyleşide buluştu.

Öğrencilerimiz

“Haklarının peşine düşen tüm çocukların, çocukları sırça köşklerde büyütmeyen ve onların yaşam yolculuğunu destekleyen yetişkinlerin, her şeye rağmen kırılmayan düşlerin ve gerçeklerin yolculuğu. Bir hak uğruna bazen bir ömür verilse de yolların ve yolculukların hiç bitmediğini biliyoruz. Umudumuz da hayallerimiz de bitmiyor ve hiç bitmeyecek. Çünkü yaşam varsa umut da var... Ve umut en çok çocuklarda var.”

4. Sınıf öğrencilerimiz, Camsu' nun kırılmayan hayallerinin öyküsünü okuyup düşünerek, düşüncelerini somutlaştırıp çizerek, onları boyayarak ve kesip yapıştırarak bir tematik kitap etkinliğini daha başarıyla tamamladılar. Etkinlik kapsamında okudukları "Kırılmayan Hayaller" kitabının yazarı Dr. Nilay Yılmaz ile 11 Ocak Salı günü online söyleşide bulundular. Yazar Nilay Yılmaz'ın kitapla ilgili paylaşımlar yaptığı söyleşide ayrıca öğrencilerimiz merak ettiği soruları doğrudan yazarına sorma fırsatı elde etti.