15.12.2022

Ortaokul Öğrencilerimiz Çocuk Yogası ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Senem Kıroğlu Nane ile Buluştu

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz, Evgene Trivizas'ın "Son Kara Kedi" adlı yapıtını incelemek üzere Çocuk Yogası ve Yaratıcı Drama Eğitmeni Senem Kıroğlu Nane ile buluştu.

Konuğumuz, öğrencilerimize kitabın yazarı Evgene Trivizas hakkında bilgi verirken, bireysel farklılıkları konu alan kitapta değinilen "ırkçılık" ve "batıl inanç" kavramlarından da söz etti.

Senem Kıroğlu Nane'nin, kitabın karakterleri üzerinden "Dixit" kartlarını kullanarak "Yanlış ve doğru yok, duygu ve düşünce var." çalışmasıyla son bulan etkinlikte sahneye çıkan öğrencilerimiz, kitap karakterlerinin rollerini canlandırarak onlarla empati kurdular.