28.04.2022

Öğrencimiz Yüzme Şampiyonasından Türkiye Şampiyonluğu ile Döndü

Dr. Natuk Birkan Ortaokulu öğrencimiz Yavuz Ömer Ağa, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Turkcell Uzun Kulvar Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonasından Türkiye Şampiyonluğu ile döndü.

Öğrencimiz Yüzme Şampiyonasından Türkiye Şampiyonluğu ile Döndü

Sporcu öğrencimiz şampiyonada sergilediği üstün performansıyla 14 yaş kategorisinde altın ve gümüş madalyaları topladı.

200m karışık Türkiye Şampiyonu
50m kelebek Türkiye Şampiyonu
400m karışık Türkiye 2.'si
100m sırt Türkiye 2.'si oldu.

Ayrıca mücadele ettiği 4x50 karışık bayrak ve 4x50 serbest bayrak yarışlarında Türkiye Şampiyonu, 4x100m karışık bayrak yarışlarında Türkiye İkincisi oldu.

Sporcu öğrencimizi ve ailesini kutluyor, nice şampiyonluklar diliyoruz.