11.11.2022

Öğrencilerimiz Atatürk Haftası Etkinlikleri Kapsamında Atatürk Gazetesi Hazırladı

İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz, Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında sınıf içinde gerçekleştirdikleri grup çalışmalarıyla "Atatürk Gazetesi" hazırladı.

Dr. Natuk Birkan İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında sınıf içinde gerçekleştirdikleri grup çalışmalarıyla "Atatürk Gazetesi" hazırladı.

Hayat Bilgisi dersinde hafta boyunca Atatürk ile ilgili bilgi ve resim araştırması yapan öğrencilerimiz topladıkları bilgilerle bir gazete hazırladı. Öğrencilerimiz yaptıkları araştırmaları sınıfta birleştirerek grup çalışması ile yaratıcı ve özgün "Atatürk Gazeteleri"ni oluşturdular.

Öğrencilerimiz hazırladıkları gazeteleri okulumuzun koridorlarında sergileyerek arkadaşları ve öğretmenleriyle paylaştı.